2007. október 23., kedd

Az antimagyar gáláns

Kedves színmagyarok!
Csak hogy lássátok, milyen ami mi gavallériánk, úgy döntött az antimagyar stábja, hogy segítségetekre lesz! Nyugi, nektek ez jó, de nekünk is hatalmas üzlet, mint minden más.
Kárpótlásért folyamodhat mindenki, aki a tegnapi eseményekben megsérült!
Különös tekintettel azokra, akik a Dávid- csillag alakzatban vonuló rendőr sorfal elé próbáltak autókat elhelyezni barikád gyanánt. Ne adj Isten meghúzták a turáni vértől duzzadó karizmaikat? Ó szegények! Most előhúzunk pár bankót a bőrünk alól (nem fogunk lefogyni, ne féltsetek) és még a vizitdíjat is megtérítjük nektek! (úgyis eleget kaszáltunk már a magyarság megkopasztásán, a pusztításügy (Budiházy-Torocszkay trade mark) reformján ugyebár)
És hogy ne szégyenkezzetek, kivételes átváltozó képességünknek köszönhetően kihívjuk a HírTV mindig együttérző stábját, de mire kiérnek, már kackiás bajusszal fogunk pózolni melletetek! Még a szarvainkat is eltüntetjük.
Jelentkezni kommentben tessék!
A most nyílván megrökönyödő, mediterrán vérmérsékletű antimagyarság megnyugtatására közöljük:
az antimagyar szerkesztősége továbbra is védi a magyar Rendőrség, és a Magyar Köztársaság Kormányának azon álláspontját, miszerint minden olyan békés, nyíltszívű és az igazság pártján álló, keresztyéni szeretettel túlfűtött magyar ember ellen van, akik baráti összejövetelük során szabadságjogaikkal élve egy könnyű őszesti sétára vetnének szemet a Szabadság tér- Nagymező utca- Opera tengely mentén, nyílván hódolva szeretett fővárosuk építészeti értékeinek (melyből párat magukkal is visznek további vizsgálatra, kifejezetten az Utcakövek Ontológiájára fókuszálva), és Molotov- koktéljaikat ártatlan tekintettel kortyolgatva, műkedvelői szempontból vizslatnák eme kiemelt kulturális intézményt. Az ilyen hazaszerettől büszke emberek ellen továbbra is szükségesnek érezzük az oktalan, és túlzottan brutális rendőri fellépést, szabadságjogaikat továbbra is korlátozni kívánjuk (különös tekintettel a fenti szempontokra), és ezeket megfejelendő médiahatalmunkat megragadva mindenféle nyíltan provokátorok által előadott rigmust, és cselekedetet kiragadva rájuk rossz fényt kívánunk vetni. Usztics művészúr továbbra is aggódhat: nem a magyarok fognak dönteni a magyarság dolgairól.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Még jó hogy zsidókáim!
A tüntetésben a diktatórikus hatalmotok megtestesítői és kutyái (ti rendőrségnek hívjátok) miatt megsérültem! Épp lehajoltam h bekössem a cipőfűzőmet, de nem láttam jól a könnygáz miatt és véletlenül egy követ vettem fel. Ekkor az izraeli vízágyútokból egy jól irányzott sugár elsodort. Beütöttem a térdem, a könyököm és a fejem. 8 napon túl gyógyuló sérülésem van (papírt tudok mutatni!) így azonnal követelem a kárpótlást. Aki nem hiszi megnézheti a független hírtvben az egészet. Ott megvan!
gyurcsány takarodj!
vidd a buzi haverod!

antimagyar írta...

szia Koppány!
hamarosan utaljuk a sékeleket!

óó, mi több jelentkezőt várunk!!

Bence írta...

Igen Koppány, utaljuk a pénzed,
persze nem sokat mert nekünk kell a nagyobb része!