2007. november 17., szombat

Üdvözlet a megszállóknak! -antimagyar közlöny-

Az antimagyar stábja az összes "magyar" izraelita, a liberális baloldal, a judeobolsevista sejtek és nem utolsó sorban a zsidóbérencek nevében szeretné üdvözölni a megszálló izraelieket. SHALOM, SHALOM!
A terep már elő van készítve: a gazdaság -hála az idegen tőkének- magyartalanítva, a politika belső bomlasztás eredményére túlibberalizálva, a hagyományőrző, hátrafelenyílazókat eltűntettük , sőt legutolsó lépésben eladtuk a "magyar földet" is: kizsákmányoltuk az ősmagyar gazdákat, pofájába röhögtünk a hazai közép vállalkozóknak, és az utolsó lyukas tréningnadrágos szittyaparasztot is kipateroltuk maréknyi földjéről. Kegyelmet nem ismerve munkálkodunk már 18 éve, csak, hogy nektek örömet szerezzünk. Éjt nap alá téve loptunk, hitegettünk, és kizsákmányoltunk, de tudjuk nem hiába. Most itt vagytok, és nem kell semmit tennetek, csak felélni mindazt, amit összeharácsoltunk. A magukat, magyarnak nevezőket röhögjétek, csak ki! Nem sokáig kell már őket megtűrnünk . Aggodalomra semmi ok!
Azt mondjuk hát nektek: előre a kurvaország felevésében!
Őszinte és mély tisztelettel,
A csatlósok

4 megjegyzés:

antimagyar írta...

igen!
előre a népírtó kormánnyal!
a szakszerves vezető jól látja: "ami itt következik az szegénység, betegség és halál"
de nem mindenkinek, wuchacchaccchhhaaaa

Bence írta...

a jelenlegi állás tükrében 100%on áll
a hungarofóbizmus

Névtelen írta...

köszönöm az invitálást ("hungarofób írta...
ha igazán antimagyar
vagy...
http://www.antimagyar.blogspot.com
shalom shalom
összetartást!")!
Mazl tov! tetszik a honlap, bár talán túlzottan szókimondó. ne essünk a moslékagyú kuruc és szittya hordák hibájába, hogy túl sok információt vagy vágyat tárunk az ellenség elé. azt hiszem, aki a kuruc.info nevezetű hungarikumot olassa, és velünk azonos táborba tartozik, az hozzám hasonlóan jót mosolyog a piros-fehér konyhaabroszokat lobogtató söpredék elméletein, hipotézisein, beszűkült gondolkodásmódján, és azon, hogy tökéletesen felfedik magukat, ezáltal kiszámíthatóvá és könnyen kezelhető problémává zsugorítják magukat. nem mintha számbavehető akadályt jelentenének a számunkra szimpatikus gazdasági-politikai folyamatokra nézve, de még a homályba burkolózás taktikáját sem képesek alkalmazni. azért gyártanak összeesküvés-elméleteket, mert lövésük sincs ezen folyamatok valódi, színfalak mögötti részleteiről, képtelenek megérteni különböző, mindig megújuló stratégiáink alapjait. semmi jogom beleszólni a szerkesztésbe, de jól bevált módszereink vannak a sikerek kezelésére: higgadtság, elégedett és öntelt mosoly, miközben az árnyékból szemléljük, miként válik valóra a tervünk. inkább ennek vagyok a híve, mint az öröm vagy diadal okán csapott feltűnő ünneplésének és a győzelem utáni csinnadrattának. mindazonáltal boldogan konstatáltam, hogy létezik egy ilyen témájú blog is, sok látogatót, elsősorban szimpatizánst kívánok!
shalom

antimagyar írta...

kedves névtelen!

nagyon örülök megjegyzésednek, bár egy kicsit viába szálnnék veled.

Azt állítod, hogy túl szókimondóak vagyunk, és ezzel alááshatjuk internacionális aknamunkánkat?

Nekem ezzel kapcslatban az a véleményem, hogy mi mindig annyira agyafúrtak voltunk, az öntelt mosoly megvan, egy ilyen blog viszont segíthet azoknak a hittestvéreinknek, és egyéb, magyarellenes barátainknak, akik még nincsnek annyira tisztában a képsségeikkel, és ezért kicsi bíztatásra van szükségünk.

egy blog sosem lehet elég a mi teljes leleplezésünkre, nem?
:P