2007. szeptember 26., szerda

"Nő a pajesz" - interjú Weisz nénivel és Schwarcz bácsival

Elnézést kérünk minden lelkes antimagyartól, hogy ennyi ideig nem jelentkezett stábunk, de ennek súlyos okai voltak. Semjén képviselő úr lebuktatta hőseinket, megrendültek Újlipótváros védőfalai, egy kicsit bújdokolni kellett. Közben állítólag interjúalanyaink is antiszemitákká váltak, de ezt cáfolják.
Elnézést az esetleges elírásokért, a bácsi szavait nehezen tudta felvenni a magnó, mert nagyon a szájába lógott a szakálla. na, nem fokozom tovább a lázas olvasás utáni vágyatokat, vágjunk is bele:

-antimagyar: Kezeit csókolom, mélységes tiszteletem!
-Weisz néni: Szervusz aranyoskám!
-Schwarcz bácsi: Üdvözlöm. (sóletet majszol)
-antimagyar: Tetszettek hallani az Önökről megjelent híreket? Mi a véleményük arról, hogy médiasztárrá váltak?
-Weisz néni: Hát drága fiacskám, nagyon nem örülök neki őszintén szólva.
-Schwarcz bácsi: Én sem.
-am.:De miért nem? Ma az emberek küzdenek azért, hogy bekerülhessenek az Önök Kértékbe, ezt a két szép zsidó nevet pedig Záhonytól Rábafüzesig visszhangozza az éter.
-W.n.: Hát nézz itt körül egy kicsit! Mióta ez a Tömjén (Semjén Zsoltra céloz a néni) kibeszélte titkainkat, itt ülünk ebben a lukban és várunk.
-am.: Mire?
-W.n.: Mire mire... Hát a szomszédunk, a Dezső. sváb. a neje diétára fogta, és még egy napig nem ihat sört. addig itt kell ülnünk, mert amíg nem iszik, még rájön, hogy rólunk lehet szó. Volksbundos volt a drága...
-am.: Ó. És Schwarcz bácsi, Önnek mi a véleménye?
-Sch. b.: Mi lenne. nézzél rám a barna szemeiddel. látod ezt itt a fülemnél. Ez a kdnp-s már másodszor hozzá rám a bajt. Egyszer, amikor a választásokkor a szakállas bácsikról beszélt. tudod amikor azt mondta, hogy én meg a kisfiúk...na mindegy. akkor egy pár napig meg is állt a pajeszom növekedése. szerencsére aztán sikerült segíteni a Feriék hazudozásában (drága nejem tojáshagymája csodákra képes...) és a választások után ismét nőni kezdett. most egy kicsit akadozik.
-W.n.: Jaj, hagyjad már a gazdaságot!
-am.: Pedig ez egy fontos kitétel volt. Tömjén frakcióvezető úr szerint amikor van növekedés van pajesz, ha nincs, akkor az sincs... De mindegy. Milyen érzés a kormány túszának lenni?
-Sch. b.: Jó.
-W.n.: Mi élvezzük. Tudod, hogy mindenünk az, hogy eltereljük a problémákról a figyelmet. Nincs is jobb dolgunk, mint antiszemitizmusról brekegni. De hát neked kell ezt magyarázni?
-Sch. b.: Mint örökifjú kommunista, igazi judeobolsevik kijelenthetem, hogy én kifejezetten pártolom a melegházasságot, és ez a Tömjén gyerek nagyon felnyomta bennem a pumpát!
-am.: Mit értsünk ez alatt?
-Sch.: A Magyar Gárda alakulását nem sikerült megzavarnunk, mert a japán turista jelmez nem volt eléggé meggyőző. Radikálisabb lépésekre szánjuk el magunkat. Ifjú segítőim éppen ma mennek a kormányhoz tárgyalni a közbeszéd irányításáról. A jövő hónaptól Bolgár György lesz a kormányszóvivő. Onnantól kezdve az ellenzéknek nem lesz alkalma megszorításokról beszélni, mert lesifotósaink kiderítik, hogy mindegyiknek árpád- sávos az alsónadrágja!
-W.n.: Ó jaj, kifől a leves!
-am.: Jaj, ne tessék nekem főzni, igazán, most ettem mielőtt eljöttem egy nagy tál maceszgombóc levest!
-W.n.: Nem is neked csinálom, te bélpoklos. Ez egy új recept. Ettől lesz olyan szép az uram pajesza! Kell a fenének loreál...
-am.: Mindent értek... De szerintem az olvasóink kevésbé. Tehát foglaljuk össze, mit üzennének nekik a közeljövőre?
-Sch.: A konjunktúra nőni fog, és a pajeszom mindenkit körbefog.

Nincsenek megjegyzések: