2007. szeptember 1., szombat

Árpád, az USA alapítója?

Ez alkalommal most nem lesz szó Talmudról és keresztény kisfiúkról, egy sokkal aktuálisabb problémát érintenék. Ez pedig nem más, mint a minket legjobban védő, legfőbb barátunk, az Amerikai Egyesült Államok zászlaja.
Mindenki jól tudja, hogy a mi vágyott hazánknak, Izraelnek semmi esélye nem lenne apartheid rendszerének fenntartására a másik zsidó állam nélkül. (Persze vannak, akik szerint ez "nem úgy, és nem annyira", de az ilyen fércművek, mint a Borat, melyben sok igazság van, de azokat a zsidógyűlölőket egyszerűen lehetetlen lett volna Amerikában felvenni, mivel nem léteznek.) Nem is beszélek itt többet politikai és gazdasági kapcsolatunkról, azt hiszem ezt tökéletesen megmutatja ez a zászló. (Ezt Benjamin "Netanjahu" Franklin akarta elfogadtatni, de 260 éve ez még lehetetlen lett volna a bomló, de még jelenlevő puritán szokások miatt)
A minket most lényegesen érintő probléma a magyar jobboldalban keresendő. Mivel mindenképpen tartozni akarnak valahova, nem bírják beismerni, hogy a magyar az egy kis nemzet, most a sumérok és hunok után az amerikaiakra pályáznak! A legújabb elméleteik szerint nem véletlenül néz ki az amerikai zászló úgy, ahogy. Ennek szerintük az az oka, hogy az Észak- Amerikában őshonos indiánok -akikkel a később betelepülő zsidók úgy bántak el, mint ma a palesztinokkal micsoda összefüggés!-, nem mások voltak, mint székely- hun- magyar törzsek. Szerintük ezt támasztja alá László Gyula kettős- honfoglalás elmélete is, csakhogy fordítva nézték a térképet, mikor erről tanultak. Így kerülhetett a hun vér ősi jelképe a világot általunk rabszolgasorba hajtó ország zászlajára! Nem véletlen, hiszen a világon minden nagy dolog magyaroktól származik! (Csak nem tudják, hogy azok zsidók voltak, ugyebár)
Célunk ennek az elméletnek a megakadályozása! Megnyugtatom a felhördülő, aggódó Wesselényi utcát: jó úton haladunk. Nem lesz USA- Magyarország focimeccs, sem atomháború, a saját kifinomult módszereinkkel fogjuk a pszicho- jobboldal újabb téveszméjét eltüntetni: egyre szorosabbra fűzzük a magyarságot behálózó rendszerünket! Mint aki selyemzsinórt kap, úgy épül egyre több Autóker lakópark, annál tovább fog kormányozni szocionista orrmányunk, és a többi, és a többi...
Nincs menekvés.

Nincsenek megjegyzések: